Beach Waves

Beach Waves by Techni.Art is een behandeling in het kapsalon waarbij je een Beachy Look (je weet wel, nonchalante krullen alsof je een dag naar het strand bent geweest) krijgt aangemeten die wel 8 weken houdt.
Dat is nu mogelijk met de Beach Waves kappersservice van L’Oréal Professionnel.

Haar dat er uit ziet alsof je lekker naar het strand bent geweest is nu voor iedereen bereikbaar en het goede nieuws is dat deze volle look tot 8 weken in het haar blijft zitten. Let op: niet elk kapsel leent zich tot een beachy make-over. Beach Waves staan het mooist bij (half)lang haar dat in laagjes is geknipt.

 

Hoe krijgen we dat voor elkaar? Om de strandlook vol textuur in het haar te krijgen gebruikt HAIR WE GO! niet de klassieke dubbele chemische transformatie maar een unieke twee fasen formule. De eerste fase moet slechts 10 tot 15 minuutjes inwerken en de tweede fase heeft geen inwerkijd nodig. Met behulp van de flexibele B-Waver-Roller creëert je kapper de gewenste golven in je haar.
De verzorgende bestanddelen beschermen je haarvezels tijdens de behandeling waardoor je haar wel de gewenste beachlook heeft maar lekker zacht aan zal voelen in plaats van stug en droog (het grote nadeel van het zout uit de zee…).

De Beach Waves salonservice bestaat uit 5 korte stappen waarmee je beach style tot stand komt, deze blijft vervolgens tot 8 weken in het haar zitten. Als je highlights of gekleurd haar hebt kan je ook probleemloos gebruikmaken van deze service.

 

De kapper wast je haar en droogt het met de handdoek, vervolgens brengt hij een bescherming over het haar en maakt vervolgens scheidingen in het haar. De lokken worden opgerold met de B-Wavers rollers, het aantal verschilt per type haar maar reken op 8 a 15 rollers.
Vervolgens brengt hij de reductielotion aan en krijg je een charmante laag plasticfolie op je hoofd waarna het product zo 10-15 minuutjes mag inwerken. Tenslotte spoelt de kapper het haar uit en brengt hij een fixatielotion aan waardoor je haar de vorm kan ‘onthouden’. Na een Kérastase verzorging en een laatste spoeling brengt de kapper het haar in model.
HAIR WE GO! adviseert deze methode: Was je haar met een Kérastase shampoo en breng het masker Masque Beurre Haute Nutrition aan, dit product zorgt voor veerkracht. Spoel uit. Gebruik een grove kam en maak daarmee 6 tot 8 scheidingen. Draai elke lok op en zet vast met een knijper. Droog het haar met warme lucht om de golving te fixeren. Met de Beach Waves Techni.Art spray geef je textuur aan de golven.
De Techni.Art Beach Waves Spray krijg je mee naar huis (twv € 23.80) zodat je ook thuis deze look ook kan creëren met behulp van de juiste producten.
All-in prijs van de Beach Waves: € 195,35 ( inc. haarverzorging, snit, styling en een flacon Techni.Art Beach Waves Spray voor thuisgebruik.)