De Brazilian Blow Dry. Iets voor jou?

De Brazilian Blow Dry. Iets voor jou?
HAIR WE GO!

Heeft u het reeds gehoord?

Hollywood is volledig in de ban van de “Brazilian Blow Dry” of ook “Brazilian Blow-Out” genoemd.

Deze revolutionaire techniek is een voedende keratinebehandeling die uw haar mooi glanzend, zijdezacht en pluisvrij maakt waardoor men het haar gedurende 3 maanden bijna niet meer hoeft te brushen.

Regen en wind hebben geen vat meer op je stijlvolle coupe en Bad Hair Days behoren na de behandeling tot het verleden.

Het is een absolute hype, iedereen die het probeert is razend enthousiast, vandaar dat keratinebehandelingen steeds populairder worden.

Wat is een Brazilian Blow Dry?

De Brazilian Blow Dry is een revolutionair proces dat het haar zacht, glanzend, glad en gezond maakt.

 

De Brazilian Blow Dry is geschikt voor de behandeling van chemisch behandeld haar (ontkleurd, hi-lights, gekleurd, gepermanent, relaxed of gestraight).

Het is bij uitstek bedoeld als oplossing voor kroezig, onhandelbaar, beschadigd, ongezond en dof haar.

Het Keratin Cure System bestaat voornamelijk uit “keratine”, een soort vloeibare vorm van haar. Het maakt geen gebruik van agressieve chemicaliën om de haarschacht te openen en te sluiten teneinde het glad te maken en zo de structuur van het haar aan te tasten. Het brengt enkel een coating aan het haar en maakt het op die manier glad.

De Brazilian Blow Dry is niet permanent. Deze verdwijnt op natuurlijke wijze uit het haar.

Natuurlijke golven of krullen zullen geleidelijk terugkomen na ongeveer 2 tot 3 maanden. Het haar blijft echter zacht, glanzend en ziet er gezond uit.

Hoe vaker de behandeling herhaald wordt, hoe beter de conditie van het haar.

Men zal minder tijd moeten investeren in het brushen en betere resultaten verkrijgen met een platte tang.

Het kan gebruikt worden bij kinderen (vanaf 6 jaar), tieners en volwassenen (zowel mannen als vrouwen).

Hoe lang duurt een Brazilian Blow Dry in het kapsalon?

Voor kort haar +/- 2 uur

Voor schouderlang haar +/- 2,5 uur

Voor lang haar +/- 3 uur

Hoeveel is de prijs van een Brazilian Blow Dry?

Kort haar : € 227.50

Haar tot schouderlengte : € 278.00

Lang haar : € 337.00

Maak NU onderaan deze pagina online uw afspraak voor uw Brazilian Blow Dry en krijg een gratis Kérastase sulfaatvrije shampoo (zonder sodium chloride) om het effect van deze kuur te verzekeren.(t.w.v. € 22.10)

Bij wie kan de Brazilian Blow Dry behandeling toegepast worden?

Alle haartypes kunnen genieten van de voordelen van deze nieuwe technologie, maar de meest indrukwekkende resultaten worden bereikt op extreem beschadigd haar, krullen en kroezelend haar. Een Brazilian Blow Dry is sowieso een ticket voor glanzend, zijdezacht en gezonder haar.

Kan de Brazilian Blow Dry toegepast worden op gekleurd haar en/of meches?

Een Brazilian Blow Dry is zeker aangeraden op gekleurd en/of haar met highlights, omdat het haar gevoed wordt en het resultaat van de kleuring na de behandeling nog intenser is.

 

Kan de Brazilian Blow Dry onmiddellijk na een kleuring toegepast worden?

Omdat gekleurd, gepermanent of gerelaxed haar poreuzer is, zal het de toegevoegde keratine beter absorberen en langer actief blijven. Ook een natuurlijk beschadigd haar zal een groter voordeel ondervinden omdat het haar een mooiere glans zal vertonen, zijdezacht zal zijn en meer veerkracht en volume zal hebben.

Zal mijn haar aan volume verliezen?

Het is aan ons als professionele kappers om vooraf met jou te bepalen wat de gewenste look is. Aan de hand van verschillende technieken kunnen wij het volume van het kapsel bepalen.

Zal mijn haar na het uitwerken van de behandeling terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm?

De haarwortels zullen verschillend zijn van de algemene structuur van het haar. Een Brazilian Blow Dry zal tussen de 2 en 6 maand effect hebben op het haar naargelang de hoeveelheid wasbehandelingen al dan niet met producten die geen sodium chloride bevatten. Zelfs na het verdwijnen van de keratine zal het haar sterker en gezonder zijn dan voordien. Dankzij de behandeling zijn de haarschubben gesloten en is de verzorging blijvend. Regelmatige behandelingen en naverzorgingen met het Keratin Cure System waarborgen gezonder haar.

Kan het haar op dezelfde dag van een Brazilian Blow Dry behandeling gekleurd worden?

Natuurlijk, maar wij raden aan om het haar eerst te kleuren en nadien een Brazilian Blow Dry toe te passen.

Kan men in de zee of het zwembad zwemmen na een behandeling?

Hou rekening dat blootstelling aan zeewater en chlorine de Brazilian Blow Dry zal aantasten en de cyclus van de behandeling zal verkorten.

Na hoeveel tijd kan men het haar herkleuren of de kleur opfrissen?

Vermits het haar na de behandeling ten allen tijde kan gewassen worden, kan het haar op ieder moment herkleurd worden.

Hoe lang moet ik wachten vooraleer ik mijn haar kan wassen na een Brazilian Blow Dry?

Na een Brazilian Blow Dry kan het haar na 48 uur gewassen worden op voorwaarde dat men de Kérastase sulfaatvrije shampoo (zonder sodium chloride) gebruikt, anders gaat dit het effect van de behandeling verminderen.

Is de behandeling ook mogelijk op extreem ontkleurd haar?

Er bestaat geen betere behandeling voor extreem ontkleurd haar omwille van de diep voedende werking die een Brazilian Blow Dry zal bieden. Een Brazilian Blow Dry zal geen invloed hebben op de kleur, integendeel, de ontkleuring zal beter tot zijn recht komen na de behandeling.

Wat is de minimum tussenpauze voor een 2de Brazilian Blow Dry?

Er zijn ten minste 10 dagen nodig voordat de keratine volledig in het haar gedrongen is en gestabiliseerd. Na deze periode kan men de behandeling herhalen.

Wat is het actieve bestanddeel dat de behandeling zo succesvol maakt?

De Brazilian Blow Dry is op basis van honingextracten en biedt extra bevochtiging. De natuurlijke verzorgingsfactoren en bijbehorende voedingsbestanddelen zoals lijnzaad, zonnebloem- en vlaszaadolie zorgen voor een betere hydratatie van het haar.

Gebruikt Keratin Cure System formaldehyde?

Neen! Keratin Cure System is formaldehyde-vrij!

In vergelijking met andere merken hebben heeft Keratin Cure System een biogenische formule ontwikkeld die geen schade zal veroorzaken.

Kijk hier hoe een Brazilian Blowdry werkt:

Maak NU online uw afspraak voor uw Brazilian Blow Dry en krijg een gratis Kérastase sulfaatvrije shampoo (zonder sodium chloride) om het effect van deze kuur te verzekeren.(t.w.v. € 22.10)

De bon voor deze gratis shampoo wordt u opgestuurd per e-mail samen met de bevestiging van uw afspraak.

  • :